El Club Hoquei Olot vol donar un cop a la història superant el Barça i passant a semifinals

El Club Hoquei Olot visitarà dissabte Barcelona per enfrontar-se al Futbol Club Barcelona Lassa B en el tercer i decisiu partit de l’eliminatòria de quarts de final pel títol de Nacional Catalana. Els de Ràfols confien en donar la sorpresa i classificar-se per les semifinals. Seria un fet històric pel club garrotxí.

Ha arribat el moment de la veritat. El Club Hoquei Olot B-Sensible es juga el ser o no ser aquest proper dissabte. El rival, el Futbol Club Barcelona Lassa B. Després de la segona entrega de la saga, que va comportar una victòria olotina acompanyada d’un ambient espectacular al pavelló d’Olot, arriba la tercera i definitiva. Qui la superi seguirà el camí que duu al títol de Nacional Catalana. El Club Hoquei Olot vol repetir la gesta del segon partit. Els ingredients són els mateixos, intensitat en la pressió, defensa impenetrable i precisió en atac. El Club Hoquei Olot pot fer història classificant-se per primer cop per les semifinals pel títol de Nacional Catalana. Ho intentarà dissabte a les 12 a Barcelona.