El Club de Patinatge Artístic Olot buscarà a Lleida refer-se de la plata estatal

El Club de Patinatge Artístic Olot tornarà a competir demà. Serà en el marc del Campionat d’Europa, que tindrà lloc a Lleida. Les d’Ester Fàbrega i Ricard Planiol volen refer-se del segon lloc obtingut al Campionat Estatal davant un Girona que és el màxim rival.

El treball psicològic ha estat important en aquest temps. I és que moltes de les noies que formen part del Club de Patinatge Artístic Olot no havien provat mai la plata i afrontar una competició sense ser les primeres pot suposar una pressió afegida. En això i, evidentment en la coreografia, han treballat els tècnics del CPA. A Lleida el CPA no tindrà la plaça de privilegi i pot ser que surtin les primeres a competir. Res servirà d’escusa per un equip que només pensa en revalidar el títol de Campiones d’Europa que conserven des de fa cinc anys. La coreografia ha patit alguns canvis, poquets, perquè ja els patia quan guanyaven. El CPA reforça la seva aposta pel ‘Sense opcions’ amb l’objectiu de sortir demà, a mitja tarda a Lleida a emportar-se el campionat europeu.