Part del quart premi de la Grossa, el número 58219, s’ha venut a Olot

La que veuen a la foto és la Ketty, una treballadora del supermercat Esclat Bon Preu d’Olot, el de l’avinguda Josep Terradellas, uns minuts després d’adonar-se que la butlleta que va adquirir del sorteig de la Grossa és la guanyadora. El 58219, un quart premi, valorat en 5 mil euros. De fet ha estat l’equip d’Informatius d’OLOT TELEVISIÓ qui ha donat la notícia als treballadors del supermercat que, de seguida, han anat a les taquilles a buscar els números que havien adquirit per comprovar si eren les agraciades. La Ketty és la única del torn que tenia una butlleta premiada. Ha reconegut que “el premi ha estat molt repartir perquè hem venut moltes butlletes”. Preguntada sobre què en farà dels diners, ha dit que “de moment fer un bon sopar i, després, ja veurem”.

x