El CPA Olot es refà de la plata al campionat estatal amb un or al campionat d’Europa

Ho han tornat a fer. Per sisè any consecutiu el Club Patinatge Artístic Olot porta el nom de la ciutat al més alt del podi al Campionat Europeu de grups de xou grans. Es tracta del 13è títol de les olotines, que són indiscutiblement, les grans dominadores d’aquest esport al món. L’ensopegada al Campionat Estatal no ha fet més que donar ales a les noies d’Ester Fàbrega i Ricard Planiol, que han deixat ‘Sense opcions’ a les rivals.

Un cop més, i ja en van 13, les noies del Club de Patinatge Artístic Olot es pengen la medalla d’or en un Campionat d’Europa. El Barris Nord de Lleida, pavelló que va acollir la competició, va vibrar amb l’actuació de les garrotxines que, lluny de sentir la pressió de la plata a l’Estatal, van demostrar que estan molt per sobre de la resta.

Ester Fàbrega, entrenadora del CPA Olot: “Brutals, estem més contents impossible. Veníem d’haver quedat segons a Espanya perquè no havíem fet una bona coreografia i sabíem que avui l’havíem de fer bona, no només per guanyar i optar a medalla sinó per quedar-nos amb un bon regust. Avui ho hem aconseguit”.

El ‘Sense opcions’ va arribar al 10 en quatre puntuacions, i la resta no van baixar de 9,4. El sisè títol estava pràcticament a la butxaca un cop van acabar, però va caldre esperar al CEPA Girona, campió estatal, per assegurar-se’n. El podi el van completar dos equips italians les Royal Eagles i Diamante. Les gironines es va quedar a les portes del podi en quarta posició i el CP Masnou va quedar sisè. Al final ningú va poder estar a l’alçada d’un CPA Olot que es va assegurar el bitllet pel Campionat Mundial que enguany es disputarà a l’octubre a França.