140 nens i nenes participen en la Supercopa Benjamina de futbol 7 als Hostalets d’en Bas

Els Hostalets d’en Bas va acollir, el dissabte, una nova edició de la Supercopa Benjamina de futbol 7, en la qual hi van participar 140 nens integrats en 10 equips. Una jornada en la qual l’únic requisit eren les ganes de practicar aquest esport.

Diversió, futbol i més futbol. El Consell Esportiu de la Garrotxa va celebrar, una vegada més, una nova jornada de supercopa Benjamina, un torneig de futbol 7 per a nens i nenes d’entre 9 i 10 anys que no estan federats, sinó que formen part del consell.

El torneig és itinerant i se celebra un cop l’any. Aquesta vegada el camp escollit va ser el d’Hostalets d’en Bas. Durant tot el matí de dissabte, de nou del matí a dues del migdia, 140 nens i nenes integrats en 10 equips de la comarca van gaudir d’una jornada exclusivament de futbol.

Els participants es van dividir en dos camps de futbol 7 i se celebraven 2 partits alhora de 12 minuts cadascun. Això sí, la gràcia d’aquesta Supercopa és que no es tractava d’una competició de punts, sinó de viure l’esport. Amb més gols o menys, al final tots els participants reben el mateix premi, que més enllà d’una medalla no és ni més ni menys que gaudir d’allò que tenen en comú: la passió pel futbol.