La Color Run de la Canya acoloreix els veïns i els carrers del poble

La Color Run ha estat un dels esdevenimetns de la Festa Major de la Canya 2018. L’acte va engegar a la sala la Cooperativa i va finalitzar a la plaça Nova. Una seixantena de persones de totes les edats hi van participar activament.

La Canya i els seus veïns es van omplir de colors en la primera Color Run de la festivitat d’aquest poble garrotxí. Ningú es va poder escapar de convertir-se en una paleta de colors. Petits i grans van passar-ho d’allò més be traçant el recorregut des de la sala la Cooperativa fins a la plaça Nova, on va culminar la festa, amb música, riures i colors, molts colors. La Color Run de la Canya és un esdeveniment emmarcat en la Festa Major que s’ha creat aquest any amb l’objectiu de donar-li continuïtat. Els seus orígens els trobem al continent asiàtic.

La Festa Major de la Canya es tancarà dimarts 1 de maig a les 6 de la tarda amb el concert de Festa Major i ball de tarda a càrrec de l’Orquestra Selvatana. Durant el seu decurs es farà l’elecció de l’heure i la pubilla del poble.