L’UE Olot Juvenil guanya un dels rivals més durs de la temporada, el Girona per 2-1

Recta final en la lliga de futbol juvenil i dos dels equips que tanquen el podi de la taula, l’UE Olot Juvenil i el Girona, es van enfrontar, aquest dissabte, en un partit en què es jugaven uns punts molt importants de cara a un possible ascens.

L’Unió Esportiva Olot Juvenil és el tercer classificat de la lliga i aquest dissabte va rebre l’equip que ostenta la segona posició, provisionalment: el Girona. Els nois de Joan Sánchez van sortir al camp pensant única i exclusicament en el partit, i en què jugàven a casa. Els locals van començar força bé, dominant la pilota, tot i que el Girona va recuperar els espais i es va poder defensar bé.

El Girona va dibuixar l’1 al marcador quan al minut 36 Mateo Enriquez va marcar el primer gol del partit, fruit d’un penal (el primer el va parar Sacrest. Els olotins no es van donar per vençuts i al minut 40 Enric Pagès va marcar el gol de l’empat.

La segona part va arrencar amb un Olot amb molta més força i amb més temps de possessió, dominant els espais, mentre que el Girona estava força desubicat, perdent la posició central del camp. Finalment, al minut 78 Ismail Haidour va fer el gol de la victòria dels locals, tancant el partit amb un 2-1.

Amb aquests punts, l’Olot retalla distància, però encara es manté a la 3a posició, per darrere del Girona i del Mataró, que és el líder absolut amb 66 punts.