Mig miler de persones assisteixen a la 4a edició del SismÒFFgraf

Aquest dissabte Olot va acollir la quarta edició del SismÒFFgraf, que va gaudir de prop de mig miler d’assistents als espectacles que es van produir al llarg del matí, a la Plaça Pia Almoina.

La febre de la dansa a Olot continua, i és que pocs dies després d’haver-se celebrat el festival sismògraf, la capital garrotxina ha acollit el SismÒFFgraf, una de les rèpliques del festival, que busca que el públic es pugui apropar a la dansa oblidant-se una mica dels estereotips marcats, i que la gent conegui què és la dansa.

En aquesta quarta edició, el SismÒFFgraf ha fet un gir respecte els anys antoeriors, i és que enguany han apostat per un altre tipus de companyies, per donar a conèixer joves promeses. El SismOFFgraf d’enguany va tenir una molt bona acollida, i és que prop de cinc-centes persones es van apropar a la Plaça Pia Almoina d’Olot, per veure el conjunt d’actes que es van dur a terme al llarg del dia.

I és que no només hi va haver una molt bona acceptació, sinó que públic de totes les edats, des dels més petits fins als més grans, es van engrescar en fer de figurants dels diversos espectacles. L’edició de l’any que ve apunta cap a estirar el fil del que hem vist enguany, ja que han sigut més de 60 les companyies que van enviar propostes per participar en aquest festival de dansa.

 

x