“Som com som”, el missatge que llancen 150 joves al Tots Dansen garrotxí

150 nois i noies de secundària de tres instituts diferents de la Garrotxa van presentar el divendres el resultat del projecte Tots Dansen, a  Olot; una coreografia que tenia un missatge de revel·lió per estar tantes hores asseguts.

Escenari, peus descalços, silenci i s’aixeca el teló. 150 estudiants de secuntària dels instituts  Bosc de la Coma i el Cor de Maria d’Olot i de l’Institut Escola Salvador Vilarrasa de Besalú van presentar el divendres el resultat final del projecte “Tots Dansen”, al teatre d’Olot.

Es tracta d’una coreografia es va crear a Barcelona, pensant en les necessitats dels adolescents, i en el seu comportament, tal com explicava la directora artística del projecte, Inés Boza. Darrere aquesta coreografia hi havia un missatge contundent, la revel·lió dels alumnes per estar tot el dia asseguts. Però no només això, sinó que el text escrit a la pissarra del fons, “Som el que som” també tenia un significat.

Per arribar al resultat final, van necessitar 3 mesos de preparació, en els quals van dedicar les hores d’educació física a preparar les coreografies pas a pas. Els nois i noies es van mostrar satisfets després de l’actuació, tot i que van assegurar que havien passat molta vergonya. Ara bé, una de les coses que més els ha agradat d’aquest projecte són les noves amistats que han pogut forjar gràcies al “Tots Dansen”.

x