Càritas i les botigues de l’Associació de Comerciants d’Olot reprenen la campanya solidària ‘No et quedis el canvi’

L’Associació de Comerciants i Càritas Garrotxa animen als clients a no quedar-se el canvi. Les dues entitats promouen conjuntament la sisena edició d’aquesta campanya solidària amb el suport de l’Escola Municipal d’Expressió, que en dissenya el cartell. El tret de sortida de ‘No et quedis el canvi’ serà en el marc de la Fira de l’1 de maig, amb la ‘pintada de guardioles’ que es farà a la plaça Major d’Olot a partir de les 11h del matí. S’han comprat 150 guardioles, algunes de les quals han decorat els nens i nenes de les escoles Petit Plançó i Bisaroques d’Olot. Les que queden es pintaran aquest dimarts. Fins el 30 de maig estaran repartides pels comerços d’Olot perquè tothom qui vulgui pugui fer una aportació. La primera de juny es trencaran les guardioles i els diners recollits es destinaran als programes comunitaris de Càritas Garrotxa. L’han passat es van recaptar uns dos mil euros.

x