Arnau Gilabert, guanyador cadet del 38è Trofeu Primavera Memorial Josep Maria Carrera de ciclisme

Prop d’un centenar de joves han participat, aquest dimarts 1 de maig, a la 38a edició del Trofeu Primavera Memorial Josep Maria Carrera de ciclisme, que s’ha celebrat a Batet de la Serra

El Trofeu Primavera Memorial Josep Maria Carrera de ciclisme ha celebrat, aquest dimarts, la seva trenta-vuitena edició. Per tercer any consecutiu la cursa ha tingut lloc a Batet de la Serra, i és que el canvi de localització ha resultat positiu any rere any.

Entre cadets i júniors, un centenar de ciclistes han participat en aquesta prova, puntuable per la copa catalana, de 43 quilòmetres de recorregut pels voltants dels paratges de Batet de la Serra i Santa Pau. Un recorregut bonic, però tècnic, segons asseguraven alguns participants.

El primer cadet en creuar la línia de meta ha sigut Arnau Gilabert amb un temps d’1 hora, 18 minuts i 20 segons, mentre que el primer júnior en classificar-se ha estat Arnau Fonollosa aturant el cronòmetre a les 2 hores, 22 minuts i 18 segons després del tret de sortida.