Jordi Roura i Laurence Lestang guanyen la 6a Cursa de la Moixina

340 persones han participat, aquest 1 de maig, a la 6a edició de la cursa de la Moixina, una prova atlètica de 10 kilòmetres que, com és habitual, recorre la Moixina i la Fageda.

Els aiguamolls de la Moixina i la Fageda d’en Jordà han sigut, una vegada més, l’escenari protagonista d’una nova edició de la Cursa de la Moixina, organitzada per l’Associació Linkinesis, que s’ha celebrat aquest dimarts 1 de maig.

La 6a cursa de la Moixina, de 10 kilòmetres de recorregut, ha comptat amb 340 participants de totes les edats. I és que un dels atractius d’aquesta activitat esportiva, a banda de l’entorn, és que hi podies participar caminant, corrent, de forma individual, o en parella.

Jordi Roura, del club Natació Olot n’ha sigut el guanyador, creuant la línia de meta 40 minuts i 26 segons després del tret de sortida. Per la seva banda, Laurence Lestang ha set la guanyadora femenina de la prova amb un temps de 50 minuts i dos segons.