Olot acollirà el festival Cornamusam divendres i dissabte, 25 i 26 de maig

El festival Cornamusam incorpora enguany diverses novetats. La primera és un canvi organitzatiu: l’associació El Til·ler n’assumeix l’organització amb l’objectiu de convertir-lo en un festival del segle XXI. La data també canvia, s’avança als dies 25 i 26 de maig. Els noms principals del programa són RIU, BOC i Marcel Casellas.

Olot acollirà el Festival Internacional de la Cornamusa, el Cornamusam divendres i dissabte 25 i 26 de maig. Enguany, El Til·ler reassumeix l’organització de l’esdeveniment després de 24 edicions a càrrec seu i dues a càrrec de l’Institut de Cultura d’Olot.

La idea de la nova junta d’El Til·ler és la d’adaptar el Cornamusam als nous temps i convertir-lo en un festival del segle XXI, amb nous recorreguts i més oferta d’activitats. La data és una de les modificacions passant de principis de juliol a finals de maig.

Una desena d’activitats en dos dies, dividides en quatre espais: la plaça de l’U d’Octubre, la pujada del volcà Montsacopa, el fortí del volcà Montsacopa i la Sala El Torín. Ricard Ros farà la tocada d’inici divendres 25 de maig a les 10 de la nit a Sant Esteve. Ja dissabte 26, tindrà lloc la cercavila amb la Cabreta a partir de les 6 de la tarda.  Les actuacions de RIU, BOC i Marcel Casellas clausuraran l’esdeveniment a la nit. Tota la programació es pot consultar a la pàgina web d’El Til·ler.