La Garrotxa tanca el pont del primer de maig amb un 73% d’ocupació turística

L’ocupació global en tots els allotjaments de la Garrotxa durant aquest pont del l’1 de maig és del 72,9%. La procedència dels visitants és el 50% del territori català, el 29,1% d’Espanya i la resta d’Europa o turistes internacionals.

L’ocupació global mitjana en tots els allotjaments de la Garrotxa durant aquest pont del primer de maig és del 72,9%. Els apartaments i els habitatges d’ús turístic han registrat un 93% d’ocupació, seguits pel turisme rural amb un 86% els Hotels i pensions amb un 72% i les cases de còlonies i albergs amb un 57%.

Gerard Xifra, vicepresident de Turisme Garrotxa: “Estem al voltant del 80%, més o menys en perspectiva de l’any anterior estem un punt per sobre”.

L’oficina de turisme d’Olot és un bon indicador del perfil de visitants que han vingut a la Garrotxa aquests dies.

Gerard Xifra, vicepresident de Turisme Garrotxa: “Al voltant d’uns 500 visitants han anat a demanar informació a l’oficina de turisme. La majoria d’estades són d’un i dos dies”.

Amb tot, la comarca tanca un pont de l’1 de maig, gairebé un punt per sobre de les dades del 2017. Els visitants han optat per la Garrotxa principalment per la natura i la cultura.