Els comerciants d’Olot es sumen a la fira de l’1 de maig amb l’Emprimavera’t i la campanya ‘No et quedis el canvi’ de Càritas Garrotxa

L’Associació de Comerciants d’Olot s’ha sumat a la Fira de la Primavera d’Olot amb diverses campanyes. Una d’elles, l’Emprimavera’t, ha portat els colors de la primavera al centre de la ciutat. Ahir també va començar la campanya ‘No et quedis el canvi’ que impulsen amb la col·laboració amb l’Escola Municipal d’Expressió i Càritas.

Aquest pont de maig la capital de la Garrotxa s’ha vestit de gala per donar la benvinguda al bon temps. La campanya Emprimavera’t, que impulsa l’Associació de Comerciants amb la col·laboració de l’Ajuntament d’Olot, ha portat una dotzena de muntatges florals a diferents punts del centre, coincidint amb la Fira de Primavera. És la quarta edició d’aquesta iniciativa que també emplaça als botiguers a decorar els seus aparadors. A més, dissabte es va fer un muntatge especial a les escales de Sant Esteve on s’obsequiava amb flors als clients dels establiments de l’ACO.

L’emprimavera’t no és l’única campanya en què ha participat l’associació aquest 1 de maig. Dimarts al matí a la Plaça Major d’Olot es va celebrar la pintada de guardioles del projecte ‘No et quedis el canvi’ de Càritas. Desenes de nens i nenes van decorar les guardioles de terrissa que durant tot el mes de maig estaran repartides pels comerços col·laboradors. Els diners recollits es destinaran a programes comunitaris de l’entitat.