Mor el segon escalador en un mes per un accident a les muntanyes de Beuda

El món de l’escalada torna a patir un tràgic succés a Beuda. Aquest dimarts a la nit ha mort a l’Hospital Josep Trueta de Girona un jove de 31 anys, que va patir una caiguda diumenge mentre practicava aquesta disciplina al municipi de l’Alta Garrotxa. Els Bombers van haver de rescatar el jove amb l’ajut d’un helicòpter amb efectius del Grup d’Actuacions Especials dels Bombers. L’afectat va patir una caiguda de 15 metres d’alçada, prop de la Tossa d’Espinau. Va ser traslladat de forma immediata a l’Hospital Trueta, on va ingressar en estat clínic. És el segon mort en només un mes per escalada a Beuda: el passat 2 d’abril un home va tenir una aturada cardiorespiratòria després de patir ferides greus pel despreniment d’una roca a la zona del Castellot.