La Penya Barcelonista d’Olot i Comarca celebra la seva Gran Festa del Porc amb la participació de Justo Molinero

Una de les penyes del Barça més importants, la Penya Barcelonista d’Olot i Comarca, va celebrar la seva Gran Festa del Porc anual el cap de setmana, a les instal•lacions de l’Escola de Futbol Bosc de Tosca. A la jornada hi van prendre part més de 250 persones, segons l’organització, que qualifica d’èxit la trobada. La penya va celebrar un triangular de futbol, va degustar productes del porc de la zona, i va fer un recorregut turístic per la Vall d’en Bas amb trenet. Però el punt àlgid de la festa va ser el dinar popular, amb la presència del directiu de l’Àrea Social Dani Sala o el comunicador Justo Molinero. El president, Miquel Vila, va agrair la participació dels socis de la penya, i va reconèixer als convidats.