Caixabank es compromet amb el CIT d’Olot per donar suport als Premis Garrotxí de l’Any 2018

Caixabank s’ha compromès en una nova edició, la tretzena, dels Premis Garrotxí de l’Any, que es celebraran el proper mes de juny a Olot. Aquest acte organitzat pel Centre d’Iniciatives Turístiques
d’Olot s’ha convertit en una celebració de referència a la comarca. Des de la primera edició, l’any 2006, Caixabank ha donat suport als guardons que entrega l’entitat anualment. El CIT d’Olot ja està treballant des de fa setmanes coordinant els jurats que hauran d’escollir cada un dels guardonats d’aquest any com a Millor iniciativa Empresarial, Millor iniciativa Social i Millor iniciativa Promocional . La nit del divendres 8 de juny també s’entregaran els premis a la Trajectòria Personal i Garrotxí de l’Any. Precisament aquest dijous s’obre el termini perquè tothom qui ho desitgi pugui fer propostes per a finalistes del Premi Garrotxí de l’Any. La directora d’Àrea de Negoci Garrotxa-Ripollès de Caixabank, Montse Benítez, i el president del CIT d’Olot, Josep Andrés, van signar l’acord fa uns dies.

x