El Joventut Sant Pere Màrtir torna a apostar pel futbol femení

El Joventut Sant Pere Màrtir ha iniciat un projecte per recuperar el futbol femení a l’entitat. Hem visitat un dels primers entrenaments d’aquestes nenes de categoria benjamí i aleví.

La Federació Catalana de Futbol impulsarà, de cara a la temporada que ve, una lliga de futbol femení a nivell gironí. És per aquesta raó que des del Joventut Sant Pere Màrtir s’han posat mans a l’obra per poder participar-hi, de moment, amb un grup de noies de categoria benjamí i aleví que competiran juntes. Ja ha tingut lloc el primer entrenament per poder organitzar l’equip i s’hi van presentar nou nenes. L’objectiu és que, com a mínim, puguin ser 10 i així tenir recanvis. De moment l’acollida ha estat molt bona per part de les noies i els pares i mares. Si el projecte per instal·lar la gespa artificial segueix endavant, l’objectiu passarà a ser poder donar continuïtat al futbol femení el club i fer créixer el número de noies amb jugadores d’altres categories.

x