Aquesta pot ser una jornada especial pel St Jaume, el Besalú, el Sta Pau, el Santjoanenc, les Preses i les Planes

La temporada arriba a la seva fi en totes les categories del futbol regional i aquesta pot ser una jornada especial per diversos equips garrotxins. El Sant Jaume de Llierca, el Besalú, el Santa Pau, el Santjoanenc, Les Preses i Les Planes intentaran apropar-se o aconseguir els seus objectius.

S’apropa el final i els clubs garrotxins ja tenen fixats els seus objectius de cara als últims partits de la temporada. A Segona catalana, a falta de quatre partits per jugar-se, el Sant Jaume de Llierca no ho té gaire bé. El filial de l’Olot rep la visita del Girona B, líder de la competició. Seran campions amb només un punt. Es tracta de l’equip més golejador i menys golejat de la categoria. El Sant Jaume és a quatre punts de la permanència que marca el Palafrugell, amb qui van perdre la setmana passada, sense tenir en compte les possibles compensacions vinculades amb descensos d’equips gironins a les categories superiors, i que podrien afectar més clubs de la tercera catalana. Per la seva part el Bosc de Tosca visita Cassà. Els rivals dels grocs són cinquens a la taula a dos punts. Una victòria dels de Ferran Roca els faria superar el Cassà. A Tercera el Besalú visita el Sant Esteve d’en Bas. Una victòria els faria campions de lliga. El segon classificat, el Santa Pau, certificaria la seva plaça de playoff amb una victòria davant el Sant Ponç i, en cas d’ensopegada del Besalú, podria apropar-se per intentar ser campió. A la part baixa de la taula el Santjoanenc s’ha complicat la vida i necessitarà guanyar al Fornells per intentar arribar a la última jornada ja salvat. I a Quarta catalana l’Atlètic Olot visita el Fontcoberta, que és l’equip que està igualat a punts amb el Les Planes al capdavant del grup 27. Un resultat positiu pels olotins podria fer un favor a Les Planes i a Les Preses. Els presencs visiten Montagut amb l’objectiu de guanyar i esperar una ensopegada del Fontcoberta o de Les Planes, que jugaran al camp de l’Abadassenc.