Els Mossos d’Esquadra de la Garrotxa detenen quatre persones pel robatori de set bicicletes a Foixà

Avui hem sabut que els Mossos d’Esquadra de la Garrotxa van detenir dimecres a la Vall de Bianya dos homes, de 31 i 38 anys, i dues dones, de 25 i 30 anys, i tots de nacionalitat romanesa com a presumptes autors d’un delicte de robatori amb força.  Aquests persones serien els autors del robatori d’aquestes bicicletes que veuen a les imatges. Gràcies a la col·laboració ciutadana els mossos van tenir coneixement d’unes persones que circulaven amb una furgoneta després d’intentar manipular unes bicicletes a St Jaume de Llierca. Els agents els van interceptar quan es dirigien a Sant Salvador de Bianya i en l’escorcoll van trobar les bicis. La investigació ha permès descobrir que estaven sostretes d’un magatzem de Foixà, al Baix Empordà, i estan valorades en 5.600 euros. Els detinguts són veïns de Sant Joan les Abadesses, al Ripollès, i Malagón, a Ciudad Real.