Primera pilota de partit per la UE Olot que vol segellar la permanència a Lleida aquest diumenge

La Unió Esportiva Olot visita Lleida aquest diumenge amb l’objectiu de deixar segellada la permanència a Segona divisió B. Els locals encara tenen opcions d’aconseguir una plaça de playoff d’ascens i això els fa un rival complicat però els garrotxins tenen l’objectiu a tocar i no volen desaprofitar-ho.

La Unió Esportiva Olot està a 180 minuts de certificar la seva permanència a la categoria de bronze del futbol estatal. El primer rival, en els primers 90 minuts, serà un Lleida que encara té opcions d’entrar a playoff i que, per tant, no es deixarà anar. L’Olot sortirà al Camp d’Esports de Lleida, diumenge a les 5 de la tarda, sabent els resultats del Llagostera, que rep un Ontinyent amb possibilitats de playoff, també el del Formentera, que rep el cuer, la Peña Deportiva, que visita l’Ebro, encara amb opcions de playoff, i l’Atlético Baleares, que visita un Cornellà que ha de guanyar per mantenir la plaça de playoff. Una hora més tard que els garrotxins l’Atlético Saguntino jugarà a Alcoi davant un Alcoià que no es juga res. Tot i això Garrido considera que el més important és la victòria olotina a Lleida. Precisament perquè l’objectiu està més a prop que mai, gestionar les emocions serà una tasca imprescindible. Diumenge a les 5 de la tarda la Unió Esportiva Olot visita el Camp d’Esports d’un Lleida que ve de perdre davant l’Elx i que està davant l’última possibilitat d’accedir als playoffs. La permanència està a tocar.