14 equips de futbol participen en la Supercopa Prebenjamina a La Canya

Jugar a futbol els dissabtes al matí s’ha convertit en una tradició a la Garrotxa entre els més menuts, gràcies a la Supercopa per categories organitzada pel Consell Esportiu de la comarca. Aquest dissabte, ha sigut el torn dels prebenjamins del 2010, i ha tingut lloc a La Canya.

El camp de futbol de La Canya ha sigut el terreny de joc escollit per disputar la tercera de les supercopes de futbol 7 organitzades pel Consell Esportiu de la Garrotxa. Aquest dissabte ha estat el torn de la prebenjamina 2010, en la qual hi han participat un total de 14 equips de la comarca.

Els participants s’han dividit en tres camps de futbol 7; un d’ells en el camp de gespa artificial. Així que s’han celebrat tres partits de fubtol a la vegada, de 12 minuts cadascun. Dels 14 equips participants només n’hi havia un que estigués encapçalat per entrenadores, el Joventut Sant Pere Màrtir. I tot i que en altres categories cada vegada hi ha més noies que formen part d’equips de futbol, la realitat és que encara queda feina per fer. Tot i això, un dels aspectes més ben valorats del torneig és que tots els participants reben el mateix premi. La setmana que ve se celebrarà l’última Supercopa, serà la prebenjamina 2011 al Bosc de Tosca.

x