Montagut arrenca amb una caminada popular la seva Festa Major

Montagut va arrencar la seva festa d’una manera ben especial, comptant amb la participació dels més menuts del poble. A la sortida de l’escola un gran grup de joves acompanyats dels seus familiars van anar pel bicicarril fins la font de la Creu.

Amb l’objectiu d’involucrar tothom a la Festa Major de Montagut, o almenys al seu inici, l’AMPA de l’Escola Mont Cós del municipi garrotxí va organitzar una caminada. Començant a la mateixa escola, i amb el timbre que marcava la conclusió de les classes, els alumnes i familiars van agafar el bicicarril de Montagut per, en menys d’un quilòmetre, anar fins la font de la Creu. Es tracta d’una iniciativa relativament nova ja que només fa uns quatre o cinc anys que la duen a terme. L’AMPA és una de les tantes entitats que aporta el seu gra de sorra a la festa organitzant aquesta iniciativa per a tothom. La caminada només és una de les moltes activitats de la Festa Major de Montagut, com ho han estat el Pregó, la batuda de senglar o l’espectacle de màgia del Mag Sanyes, guanyador del Talent Volcànic.