Un centenar de cotxes participen a la cinquena edició del Xafarrocs de Sant Feliu de Pallerols

Sant Feliu de Pallerols va acollir aquest dissabte la cinquena edició del Xafarrocs 4×4. Una prova en la que es pot inscriure qualsevol persona que vulgui provar un circuit creat per a cotxes amb tracció a les quatre rodes i que enguany va acollir un centenar d’aquests vehicles.
Rodejats d’un entorn natural i amb més dificultat, com aquest vehicle, o menys, com aquest altre, dissabte es va celebrar la cinquena edició del Xafarrocs per a cotxes 4×4. Es tracta d’una prova que va començar fent ruta i que any a any ha anat creixent amb l’objectiu d’expandir-se també fora de la Garrotxa. L’objectiu és gaudir d’una afició i per aquesta raó hi ha diferents dificultats adaptades als diferents vehicles, modificats o de sèrie, que s’inscriuen. Zones vermelles i negres per a cotxes molt preparats i zones verdes per a cotxes sense modificacions. Un centenar de vehicles es van concentrar a Sant Feliu de Pallerols en aquesta prova no competitiva que també va atreure una gran quantitat de públic curiós de veure aquest espectacle.

x