La 39a edició de la Lletissonada de la Vall d’en Bas compta amb més de 1.100 participants

La 39a edició de la Lletissonada de la Vall d’en Bas ha tornat a posar en valor els paratges del municipi garrotxí. Ha estat aquest diumenge amb més de 1.100 participants a la marxa popular organitzada pel Grup Excursionista Cultural i Alpinista de Sant Esteve d’en Bas.

Són tants els participants de la Lletissonada de la Vall d’en Bas que a mesura que van arribant comencen el seu trajecte. Més de 1.100 persones de la Garrotxa i dels voltants hi participen aquest diumenge. La principal motivació: el paisatge, i és que, sempre hi ha un moment per fer una pausa i capturar els racons més bucòlics de la vall.

Francesc Bretcha, membre del GECA de Sant Esteve d’en Bas: “Se surt de Sant Privat es puja el Salt del Sallent per les escales, s’arriba al Cubell, es baixa per la travera on hi ha l’esmorzar. Es torna a baixar per un camí recuperat, s’agafa el camí dels Matxos i Sant Esteve d’en Bas al final”.

Enguany, un recorregut banyat per la pluja de 21,4 quilòmetres amb la cota més alta al Puig Cubell (1.487 metres). Passant per ubicacions com el Salt del Sallent, el Pla del Traver o la Font dels Abeuradors. Una marxa, organitzada pel GECA de Sant Esteve d’en Bas, que combina l’esport amb l’entorn garrotxí, dos factors que any rere any atreuen centenars de participants, i amb aquesta, ja en van 39.

x