Integra recapta 1.395 euros en la subhasta de les obres del taller d’adults

La Fundació Integra enguany està d’aniversari, i és que celebren 50 anys. Aquest cap de setmana van culminar amb èxit un projecte que van iniciar l’any 2013 amb el grup d’adults de l’Associació, i ho van fer en forma de subhasta.

Els arbres són els protagonistes dels quadres que han pintat el grup d’adults d’Integra, i que es van exposar fa unes setmanes. El conjunt d’obres forma part d’un d’un projecte per treballar l’estimulació sensorial, i des del taller havien de veure com creixia un arbre. Els va agradar tant que ells mateixos van voler plasmar-ho en aquest format.

En conjunt es van realitzar 32 obres d’art que, després de ser exposades, aquest dissabte es van subhastar al Museu de la Garrotxa. Les obres tenien un preu de sortida de 10 euros i les puges es feien de 5 en 5 euros. Això sí, hi va haver un període obert per poder fer puges telefòniques les quals feien variar el preu inicial.

En total es van aconseguir recaptar 1.395 euros, els quals es tornaran a invertir en activitats pels adults i material pel centre en general. Davant aquest èxit es plantegen repetir l’experiència en un futur.