La Unió Esportiva Olot ensopega a Lleida (1-0) i s’ho jugarà tot en l’última jornada contra l’Elx

La penúltima jornada del grup 3 de Segona Divisió B va enfrontar ahir la Unió Esportiva Olot amb el Lleida Esportiu, al Camp d’Esports de Lleida. L’Olot va dominar trams del partit en el que va disposar d’ocasions clares, però va faltar encert com en jornades anteriors. Un gol al minut 70′ en una jugada desafortunada per l’Olot va desequilibrar la balança a favor del Lleida.

Dos equips catalans immersos en lluites totalment oposades. Els lleidatans mirant cap al playoff d’ascens i els olotins intentant segellar la permanència. Primera part amb un Olot amb les idees clares i forces ocasions. Els de Lleida poques però clares. Com la de Juanto al 29’ en la que la pilota s’estavella al pal dret de Ginard.  Al 36′ l’ocasió més clara per l’Olot. Passada enrere de Marc Mas, xut de Cosme i rebuig de la defensa blava.

Al segon temps els de Gerard Albadalejo van agafar el control del partit durant uns minuts i van generar una ocasió molt clara a peus de Manu Molina, que no entra per molt poc.  L’Olot també ho provava a pilota parada amb una internada de Carles Mas. Marc Cosme tornaria a tenir la més clara per la banda olotina. El valencià se’n va bé però opta per un xut massa potent.

I amb un rival com el Lleida no es podia perdonar. Seguidament, jugada desafortunada per l’Olot en la que un rebot acaba al fons de la xarxa. Aparentment gol en pròpia porteria de Carles Mas o de Xavi Ginard, era el minut 70′.

El gol va ser un cop psicològic molt dur per l’Olot. Tot i que Raúl Garrido va moure la banqueta introduint Xumetra abans del gol, Alfredo i Uri Santos després, les ocasions a l’últim tram de partit van ser pel Lleida Esportiu. Al 86′ la Unió Esportiva Olot va reclamar penal per mans a l’àrea lleidatana. Semblava que l’àrbitre assenyalava el punt de penal però se’n va desdir. Quatre minuts d’afegit en els que poc futbol es va veure i no hi va haver temps per més.

Derrota dels olotins que els deixa en catorzena posició amb 42 punts. Un per sobre del playoff de descens i un per sobre del descens directe. Compte enrere per l’útima jornada contra l’Elx en la que la victòria és l’aposta segura per seguir un any més a bronze.

x