Els Xerrics d’Olot celebren el 16è aniversari amb una diada castellera

La colla castellera dels Xerrics d’Olot van celebrar, aquest dissabte, la Diada del Bateig, i és que ja fa 16 anys que va néixer aquesta colla. Tot i que el temps no va acompanyar, la pluja no va ser un impediment per celebrar el seu aniversari fent allò pel que van néixer: castells.

El temps no acompanyava, però això no els va frenar. Malgrat la pluja, els Xerrics d’Olot van traslladar la festa davant del seu local d’assaig, i van celebar una Diada Castellera amb motiu del seu 16è aniversari. I no ho van fer sols. Els Matossers de Molins de Rei i els Vailets de l’Empordà els van acompanyar en aquesta jornada. Durant aquesta Diada es van poder veure castells dos pilars de 4, 3 de 7, dos intents desmuntats de 4 de 7, un 3 de 6 amb agulla i dos pilars de 4 per part de la colla amfitriona. Els Matossers van assolir el 3 de 6, el 2 de 6 i un pilar de 5. Per últim, els Vailets de l’Empordà van realitzar amb èxit un 2 de 6, 3 de 6, 4 de 6, i un pilar de 4.

De cara a les properes jornades castelleres, els Xerrics esperen no afluixar el ritme i seguir apostant pels castells de 7 que acaben d’estrenar. A més, de cara a les Festes del Tura tenen com a objectiu presentar castells que no hagin fet mai.