Un centenar de persones participen a la Trobada de Beudanencs 2018

Beuda va poder gaudir aquest diumenge d’una de les dates assenyalades al  calendari d’aquest poble garrotxí, la Trobada de Beudanencs. Després de l’àpat, amb 110 comensals, es va poder gaudir de l’espectacle ‘Set up’ de Los Barlou, una de les actuacions incloses en el programa Escena Garrotxa Txa Txan!

El municipi de Beuda va acollir la bianual Trobada de Beudanencs, en la que va ser la seva quinzena edició. 110 beudanencs i beudanenques de totes les edats van assistir al tradicional dinar, amb un menú que no acostuma a fallar: arrossada i carn a la brasa.

La jornada d’enguany va ser encara més especial, ja que havent dinat va tenir lloc l’actuació ‘Set up’, emmarcada en la programació cultural d’Escena Garrotxa Txa Txan!

Els malabars i l’humor del grup Los Barlou van tancar un esdeveniment que reuneix gran part de les persones amb arrels beudanenques.