El film #EsticEntreVolcans de Santa Pau guanya el premi a millor Film Turístic de Catalunya del Festival Terres Catalunya 2018

El film #EsticEntreVolcans de Santa Pau, ha estat guardonat com a millor Film Turístic de Catalunya als premis International ECO & Travel Film Festival Terres Catalunya 2018. L’audiovisual ha estat produït per la productora olotina Leeksonfilms Produccions i dona a conèixer en menys d’un minut els principals espais d’interès de Santa Pau com, per exemple, els volcans, la Fageda d’en Jordà, el nucli medieval de Santa Pau o els gorgs a través d’experiències que poden viure les famílies, les parelles, els grups d’amics i la gent gran.

Als premis s’hi han presentat més de 250 filmacions, arribades de 18 països d’arreu del món com Alemanya, Bèlgica, Xile, Brasil, Portugal, Croàcia o Iran. Només 100 van ser escollides per participar a la competició oficial del Festival Terres Catalunya, que es va celebrar a Tortosa del 2 al 5 de maig. El jurat, format per membres internacionals, va donar a conèixer els guanyadors a la gal·la que es va celebrar divendres passat, 4 de maig. Vicenç López, president del Patronat de Turisme de Santa Pau, i Ferran Castanyer, de la productora Leeksonfilms, van recollir el guardó.