L’Olot confia en les seves possibilitats per aconseguir la permanència i espera que l’Elx tingui el cap posat en la fase d’ascens

Tot i la derrota contra el Lleida per 1 a 0, la Unió Esportiva Olot es mostra convençuda de les seves possibilitats per aconseguir la permanència l’última jornada de lliga davant l’Elx. Uri Santos creu que diumenge cal demostrar sobre el terreny de joc la bona segona volta que ha dut a terme el club olotí.

La Unió Esportiva Olot podia haver certificat la seva permanència a la Segona B a Lleida, si hagués aprofitat la punxada dels seus rivals guanyant el partit. Però tot i el bon matx que van dur a terme els futbolistes de Raúl Garrido, el resultat va ser el més negatiu, amb una derrota per la mínima. La plantilla considera que van merèixer sortir del Camp d’Esports amb un marcador més positiu.

Ara tot queda pendent per l’última jornada, on tots els equips implicats en el descens s’enfronten amb rivals que també s’hi juguen alguna cosa a la lliga. L’Atlètic Saguntí rep el Cornellà, que ocupa la darrera posició de play-off d’ascens, i l’Atlètic Balears jugarà contra l’Ebro, que aspira a entrar a la promoció. El Llagostera visita el camp de l’Hércules, que es vol classificar per la copa del Rei, i només el Formentera visita el camp d’un rival que no s’hi juga res: el Peralada. Però l’Olot, actualment fora del descens per un sol punt, rep un contrincant difícil: el segon classificat, l’Elx, que aspira a mantenir aquesta posició al final de lliga. Però Uri Santos creu que els alacantins podrien tenir la vista posada en la promoció d’ascens, i que cal jugar un partit intens.

Uri Santos: Quan has de guanyar l’última jornada tots els rivals són complicats. L’Elx té bons jugadors, porta un tram de lliga bo, però quan estàs assegurat dins el playoff, potser l’equip tindrà al cap l’eliminatòria per pujar de categoria.

El partit contra l’Elx que determinarà si l’Olot es manté una temporada més a la categoria de bronze del futbol estatal arrencarà a les sis de la tarda del proper diumenge. Abans, la grada d’afició del club prepara una jornada per animar a que la gent ompli l’Estadi Municipal per empènyer els futbolistes olotins cap a l’objectiu de la permanència.

x