Sant Aniol de Finestres arregla una vorera de Sant Esteve de Llémena malmesa per l’acció d’una planta

El carrer de Sant Cebrià de Sant Esteve de Llémena ha experimentat una transformació. L’Ajuntament de Sant Aniol de Finestres ha destinat uns 10.000 euros en retirar les arrels d’una planta de la família de les moreres que havia aixecat la vorera i també en arreglar la zona i deixar-la llisa.

Sant Aniol de Finestres ha posat fil a l’agulla a un problema que arrossegava a una zona del nucli de Sant Esteve de Llémena. Una planta de la família de les moreres estava malmetent la vorera del carrer Sant Cebrià. L’Ajuntament de Sant Aniol ha destinat uns 10.000 euros per retirar les arrels i refer la vorera.

Francesc Oliveres, alcalde de Sant Aniol de Finestres: “Aquí teníem una vorera que les plantes que hi havia l’havien aixecada completament i era perillós per la gent gran perquè feia escalons. Varem decidir de fer-la nova i arrencar les plantes i ho substituirem per jardineres”.

Les obres van començar fa un mes i ara ja estan enllestides. Ara, falta col·locar-hi alguna jardinera. L’actuació forma part del manteniment habitual que es fa al municipi de Sant Aniol de Finestres.

x