La Residència Faber col·labora amb el Robolot Team organitzant una estada de robòtica amb 22 estadants

Amb la dissetena edició del Robolot a punt per aquest cap de setmana, la Residència Faber ha apostat per organitzar una residència sobre robòtica coincidint amb aquest esdeveniment internacional. Faber acollirà fins el 17 de maig 22 residents, la majoria participants del Robolot.

Amb un dels esdeveniments de robòtica de més impacte global a Catalunya celebrant-se a Olot, el Robolot, Faber ha aprofitat l’ocasió per col·laborar conjuntament amb el Robolot Team organitzant una estada sobre robòtica a la seva residència d’arts ciències i humanitats. L’estada  arriba després de dues residències de l’àmbit científic: matemàtiques i transició energètica.

Francesc Serés, director de la Residència Faber: “Faber ha pogut donar resposta a una necessitat que és la de relacionar-se internacionalment, penso que el Robolot sempre ho ha fet i per això ens interessava”.

La col·laboració entre el Robolot Team i Faber fa que durant aquesta setmana prèvia al Robolot ja hi hagi activitat entorn a la robòtica a la ciutat.

Toni Moreno, president del Robolot Team: “En definitiva l’estada a Faber seria: un conjunt de desenvolupadors que amb les necessitats que tenim al nostre sistema educatiu, creen unes eines que es presentaran al Robolot en una presentació mundial. Això m’omple d’orgull. La següent setmana hi haurà gent de referència de tot l’estat espanyol, de fora i de Catalunya, que el que faran és amb les eines aquestes que han creat i que s’hauran presentat el Robolot, veure com això s’encabeix al nostre sistema educatiu”.

La residència d’arts ciències i humanitats acull fins el 17 de maig 22 residents d’Estats Units, Països Baixos, Alemanya, Espanya i Catalunya.