L’empresari Toni Arimany serà el candidat de JxCat a la Vall d’en Bas a les eleccions municipals de l’any vinent

D’aquí just un any s’han de celebrar les eleccions municipals que renovaran o canviaran les ajuntaments. A la Garrotxa sembla que alguns motors ja estan en marxa. És el cas de Junts per Catalunya que acaba d’anunciar un dels seus caps de llista de la comarca. Toni Arimany encapçalarà la candidatura a la Vall d’en Bas. Arimany és un empresari d’èxit. Regenta l’empresa Arico Forest, especialitzada en jardineria, treballs forestals, manteniment de carreteres i parcs infantils i de salut i treballa sobretot per administracions. El candidat a la Vall d’en Bas porta sis anys afiliat al partit i en les passades eleccions municipals anava al final de la llista de manera simbòlica. Toni Arimany i el seu equip ja han decidit el nom de la candidatura: Junts per Catalunya-Junts per la Vall d’en Bas i el proper 28 de maig es presentaran davant la militància. Arimany també ha avançat que la llista estarà formada per persones que s’estrenen a la política municipal i d’altres que ja hi havien estat vinculades.

Toni Arimany ha explicat a Olot Televisió que “la Vall d’en Bas ha quedat bastant estancada. Havia estat un municipi referent a la Garrotxa i els últims anys hem deixat de ser-ho. Per aquest motiu, i empès per diferents companys més que els he anat a buscar per fer una llista, m’ha fet decidir a fer el pas. Quan veus que la gent s’implica tant, hem de tirar endavant aquest projecte”.