Mercadona contracta 9.000 persones per la campanya d’estiu que comença aquest maig fins al setembre

S’apropa l’estiu i, per tant, les vacances per la gran majoria. Per les empreses això representa haver de lligar els horaris laborals dels seus treballadors. En alguns casos suposa contractar personal. Això és el que ja ha fet la cadena de supermercats Mercadona. La companyia contracta 9.000 persones per la campanya d’estiu 2018, que comença el mes de maig i acaba el setembre. D’aquest total, 1.750 contractacions són a Catalunya. Aquests nous treballadors reben un salari net de 1.132 euros al mes i formació adaptada al lloc de treball. La contractació d’aquest any és superior a la de l’any passat quan va ser de 7.000 persones. En aquest moment Mercadona té una plantilla de 84.000 treballadors, dels quals prop de 13.000 a Catalunya.