Pere Puig, l’assassí del rifle d’Olot, envia una carta de penediment als familiars de les víctimes

Pere Puig, el veí de la Vall d’en Bas que el 15 de desembre del 2010 va assassinar els amos de l’empresa on treballava i dos treballadors de la CAM d’Olot, ha decidit enviar una carta on demana perdó als familiars. Al manuscrit, al que ha tingut accés el diari El Punt Avui, mostra el penediment al que considera un “disbarat”. Pere Puig ha enviat la carta des del Puig de les Basses de Figueres on està reclòs complint una pena de 60 anys de presó per quatre assassinats. La carta té dues parts, una primera dirigida a l’Audiència de Girona, on demana que es tingui en compte el penediment. La segona part va dirigida a les famílies i els demana perdó. L’audiència ha rebut la carta i l’ha enviat als representants legals de les víctimes.

x