3.000 persones participaran a la Terra de Remences, la gran cita del ciclisme català a la Garrotxa

Tot és a punt perquè la Garrotxa visqui la marxa cicloturista més important de Catalunya: la Terra de Remences. Aquest dissabte els participants podran recollir la documentació necessària per participar a la prova, al Pavelló Municipal de Sant Esteve d’en Bas. És l’inici d’un esdeveniment que es viurà durant tot el cap de setmana amb diverses novetats, i que viurà el seu punt àlgid diumenge amb la sortida de 3.000 ciclistes per les carreteres garrotxines.

Cada cop queda menys perquè arribi l’esperada Terra de Remences, la prova ciclista que organitza el Club Ciclista Bas i que cada any acull una mica més de 3mil participants, sense comptar amb voluntaris i organitzadors. Una marxa cicloturista que enguany augmenta la seva distància en cinc quilòmetres, tant la modalitat llarga com la curta. Aquest any la Terra de Remences visitarà per primer cop Sant Privat d’en Bas. Els participants hauran d’afrontar les pujades al Coll de Canes i al Coll de Bracons per acabar baixant pel Coll d’Úria i arribar a Sant Esteve d’en Bas.

Aquesta 21a edició de la Terra de Remences, una de les marxes ciclistes més populars de l’estat espanyol, també comptarà amb uns protagonistes especials: els nens. La Remences Kids tindrà un recorregut d’1,1 quilòmetres pels carrers de Sant Esteve d’en Bas.

 

Serà el Trofeu Primavera, que fins ara se celebrava a Olot. Ara tindrà lloc durant la Remences Kids, després de més de 30 anys a la capital garrotxina. Així s’aprofitarà la logística que es desplega per la Terra de Remences, que ajudarà a estalviar costos al Club Ciclista Olot Infantil. La documentació necessària, amb els dorsals i els premis, s’haurà de recollir dissabte entre 5 de la tarda i 8 del vespre al pavelló municipal de Sant Esteve d’en Bas. També es podrà recollir el mateix diumenge a 2/4 de 7 del matí.

x