L’Escola Malagrida d’Olot podria conservar la línia de P3 que volia suprimir Ensenyament

L’Escola Malagrida podria evitar el tancament de la línia de P3 que volia suprimir el departament d’Ensenyament. Les preinscripcions han estat més altes del previst i l’Ajuntament d’Olot aposta per mantenir la mateixa oferta educativa del curs escolar passat. La setmana que ve Ensenyament i el consistori olotí es reuniran i segons l’ajuntament les posicions són afins.

Les preinscripcions han estat més elevades del que en un principi esperaven el Departament d’Ensenyament i els serveis municipals d’Olot. Aquest augment fa que el consistori aposti per mantenir la mateixa oferta educativa que el curs passat, i per tant que la línia de P3 de l’Escola Malagrida no s’acabi suprimint.

 Pep Berga, regidor Educació AJ. Olot: “Amb les dades que ens dona la preinscripció ja us puc avançar que en aquest moment la posició de l’Ajuntament és que l’oferta sigui exactament igual als anys anteriors. No seria acceptable per nosaltres que es suprimís cap línia s’han de mantenir totes”.

El Departament d’Ensenyament i el consistori es reuniran la setmana que ve, però segons Pep Berga, regidor d’Educació, la posició de les dues bandes és la mateixa. Pel que fa a la secundària, la previsió d’augmentar una línia a l’Institut Montsacopa i una altra al Bosc de la Coma es manté.