El Club Bàsquet Garrotxa es juga la permanència aquest cap de setmana contra el Cabrera

El Club Bàsquet Garrotxa Santjoanenc viu dues autèntiques finals fins a acabar la temporada: els jugadors de Xevi Sala depenen només del seu joc per aconseguir la permanència, però necessiten els mateixos resultats que els seus rivals immediats per assolir l’objectiu. El femení del Club Bàsquet Olot, per la seva banda, també necessita un bon resultat per apropar-se a la salvació definitiva.

La situació pot semblar dramàtica, però el Club Bàsquet Garrotxa Santjoanenc sènior masculí encara depèn de si mateix per aconseguir la permanència a la Primera Catalana. Però el club de Sant Joan les Fonts ocupa ara mateix lloc de descens, i per mantenir les opcions necessita igualar els resultats dels seus rivals més immediats, l’Escolapis de Sarrià i el Santa Eugènia de Berga. Amb una victòria, el Bàsquet Garrotxa podria igualar els dos equips que persegueix si ambdós punxen, i jugaria l’última jornada contra els de Barcelona.

El proper partit el disputen dissabte a la pista del Cabrera; l’equip del Maresme també es juga molt amb l’enfrontament: una victòria els podria apropar a la permanència, i acostuma a ser un rival dur per qualsevol.

Un altre equip que aquesta jornada es juga bona part de les seves opcions de salvar-se és el Club Bàsquet Olot sènior femení. Les jugadores de Werner Estellé necessiten una victòria per escapar-se de les posicions de play-off de descens, però reben el líder de la categoria, el Sant Adrià B, que només ha perdut quatre partits en tota la temporada. Per aquest motiu demanen el suport de l’afició. El Club Bàsquet Olot jugarà el seu partit contra el Sant Adrià aquest dissabte, a partir de tres quarts de sis de la tarda al Pavelló Municipal del Pla de llacs de la ciutat.