L’equip de govern d’Olot espera arribar a un acord sobre el pla d’usos del Firal abans de l’estiu

Les obres del Firal han reobert el debat sobre el pla d’usos de l’espai, que en el moment de la seva aprovació va rebre les alegacions d’una vintena d’entitats. Esquerra Republicana va insistir dimarts en la necessitat de posar el debat sobre la taula abans que acabin les obres. Davant la petició dels republicans, el regidor del Nucli Antic, Estanis Vayreda, ha explicat a Olot Televisió que ja fa mesos que la discussió del pla d’usos és un dels compromisos de l’equip de govern actual en el marc del PIAM, el Pla Integral d’Accions de Millora del Nucli Antic. Vayreda assenyala que ja fa dos o tres mesos que es reuneixen amb entitats i que en el moment que tinguin una posició acordada en parlaran també amb els grups municipals, per tal de dedidir si hi ha d’haver o no canvis en la normativa.

Estanis Vayreda, Regidor Ajuntament Olot: “Espero que en els propers mesos, abans de l’estiu, ja tinguem una postura consensuada amb tothom. Falten algunes reunions, ens hem de tornar a reunir amb els veïns i en parlarem amb els grups municipals. Recordem que la decisió la vam aprovar per unanimitat amb tots els partits en el seu moment i és lògic que si hi ha qualsevol canvi sigui acordat”