Castellfollit de la Roca participa al programa Let’s Clean Up Europe

Castellfollit de la Roca vol sensibilitazar els seus veïns de la importància de tenir cura del medi ambient. Aquest cap de setmana participa a les jornades europees Let’s Clean Up Europe amb una activitat voluntària de neteja a l’entorn de la cinglera basàltica. Avui al vespre ha programat una conferència sobre reciclatge a càrrec del Consorci de Medi Ambient i Salut Pública de la Garrotxa, el SIGMA.

Castellfollit de la Roca torna a sumar-se a la jornada ‘Let’s clean Up Europe’ que s’organitza amb l’objectiu que els veïns contribueixin a mantenir nets els municipis. Dissabte al matí es farà una acció voluntària de recollida de deixalles en espais públics a l’entorn de la cinglera basàltica, que durant molts anys va ser un punt d’abocament de residus. El grup sortirà a dos quarts de nou del matí de la torre del rellotge de la Plaça Sant Roc, al costat de l’Ajuntament. La Unió Europea i l’entitat castellfollitenca ‘Natura 1km2’ col·laboren en l’activitat, que finalitzarà amb un pica pica per a tots els participants. El consistori castellfollitenc també vol conscienciar els seus veïns de la importància de la correcta separació dels residus. Per això ha organitzat una xerrada a càrrec del Consorci de Medi Ambient i Salut Pública de la Garrotxa, el SIGMA, que servirà per aclarir dubtes sobre la gestió de deixalles al poble. La conferència té lloc avui dijous a les set de la tarda al Centre Cívic de Castellfollit i és oberta a tothom.