La companyia El Pot Petit omple el Teatre Principal d’Olot

El Teatre Principal d’Olot va acollir ahir un concert molt especial. La companyia d’espectacles infantils El Pot Petit va interpretar el seu espectacle acompanyat d’un centenar de joves cantaires de l’Escola Municipal de Musica d’Olot.

Els alumnes més petits de l’Escola de Música d’Olot ja poden presumir d’haver compartit escenari amb un dels seus grups preferits. Aquest dimecres al Teatre Principal, els nens i nenes de les corals de sensibilització i iniciació del centre van cantar al costat d’El Pot Petit, una companyia d’espectacles familiars coneguda arreu de Catalunya, que compta amb dos músics garrotxins. Un centenar de nens i nenes d’edats compreses entre els 4 i els 7 anys van interpretar alguns dels èxits de l’espectacle-concert ‘Ritmes i rialles’, del conjunt infantil. Ara l’Escola de Música olotina es prepara per la celebració del seu centenari que iniciarà amb un altre concert al teatre el proper 22 de maig.

x