El barri dels Desemparats d’Olot celebra la festa aquest cap de setmana

El barri dels Desemparats d’Olot celebra des d’avui i fins diumenge la seva festa. Ho fa amb la inauguració d’una exposició d’ermites de la Vall d’en Bas. Sant Miquel de Castelló, Sant Mateu, Sant Simplici, Sant Antoni, Sant Martí i Sant Joan dels Balbs… però també l’ermita dels Desemparats. Totes estan construïdes a escala per Miquel Masó, que és veí del barri. La festa tindrà el seu punt àlgid aquest dissabte i diumenge, com ha explicat un dels membres de la junta de l’associació de veïns.

Lluís Matabosch, membre junta AAVV barri dels Desemparats: “el que volem és fer coses pels veïns i que els veïns facin coses per la festa. Fa dos anys que muntem una exposició. Volem que un veí del barri col·labori amb aquest fet i poden ser dibuixos, fotos o qualsevol cosa que sigui de bon exposar”.

Centren les activitats de dissabte a la plaça Catalunya, a la tarda el Gegantó i els cabeçuts faran el ball típic del barri i s’organitzen uns jocs infantils didàctics artesans i fets de fusta. Diumenge hi haurà una missa al migdia a l’ermita, tres sardanes i aperitiu per a tots els veïns.

x