L’entrenador de l’Olot es mostra preocupat per l’estat del terreny de joc en la prèvia a la final per la permanència contra l’Elx

La Unió Esportiva Olot es jugarà la permanència a Segona B en una final a casa contra l’Elx, actual segon classificat. Els de Raúl Garrido confien en les seves possibilitats i amb una victòria serien, un any més, equip de bronze. Les pluges poden afectar el Municipal d’Olot i el tècnic garrotxí s’ha mostrat preocupat per com influirà això en el joc.

Ja no hi ha volta enrere. La Unió Esportiva Olot s’ho juga tot a una carta. Una victòria és tot el que necessita aquest proper diumenge però davant tindrà un rival d’entitat com ho és l’Elx. Un duel a cara o creu on farà bé l’Olot de gestionar les emocions. Els nervis no són bons companys de viatge i en un partit així s’han de quedar al vestidor. El cos tècnic garrotxí no pensa en una altra cosa que no sigui la victòria. Els 3 punts salvarien l’Olot de qualsevol possibilitat de baixar. En cas d’empat dependria d’altres equips, però el més probable seria que també se salvés. Una derrota, que ni es contempla a l’Olot, dilapidaria les opcions garrotxines de mantenir-se. L’Elx serà una incògnita. Ara mateix són segons empatats a punts amb el Vila-real B i aquesta segona plaça els assegura el factor camp al playoff d’ascens a Segona A. Garrido espera, però, que la intensitat de l’Olot des del primer moment demostri qui és que es juga les garrofes. Al tècnic garrotxí se l’ha vist preocupat per les pluges que han caigut a la Garrotxa aquesta setmana i que també cauran demà, i com afectarà això al terreny de joc de l’Estadi. L’Olot juga, diumenge a les 6 de la tarda, el partit més important de la temporada. Des del club ja han fet tot el possible per a que l’afició respongui un cop més a la crida i faci de l’Estadi un autèntic fortí. La Segona B passa per Olot per quedar-s’hi.