Sant Feliu de Pallerols ha de renovar de forma urgent la teulada de la ‘casella del peó’

Sant Feliu de Pallerols ha d’afrontar una obra inesperada. Li cal intervenir d’urgència a la Casella del Peó, que s’utilitza com a espai per les entitats del poble. S’han detectat desperfectes a la teulada que podrien comprometre’n la seguretat a curt termini. L’Ajuntament s’ha iniciat un estudi tècnic  perquè no sap si el cost de l’actuació comprometrà el pressupost anual.

La Casella del Peó de Sant Feliu de Pallerols, situada a l’antiga estació del municipi, necessita una actuació d’urgència. L’edifici és de la Generalitat, que el va cedir indefinidament al consistori com a espai per als joves i les entitats. L’estructura de la teulada d’aquest equipament està malmesa, que podria suposar un perill pels que en fan ús. L’Ajuntament s’està elaborant un estudi tècnic que ha de revelar la magnitud i el cost de l’obra.

Joan Casas, alcalde de Sant Feliu de Pallerols: “El teulat està malament. S’està estudiant tècnicament si s’ha de fer el teulat nou i això comporta una inversió important que condiciona la inversió”.

Tot i així, el consistori vol solucionar els desperfectes el més aviat possible, ja que durant els mesos d’estiu la Casella del Peó gaudeix de més activitat.