S’obre el període de preinscripció als cursos del PTT, una oportunitat per als joves sense l’ESO

Del 14 al 25 de maig s’obren les preinscripcions per als cursos del PTT, el Pla de Transició al Treball. És un programa de formació i inserció de joves que no tenen l’ESO, que ja fa més de vint anys que es fa a la comarca. El curs que ve es mantenen els tres mòduls formatius sobre mecànica, hoteleria i comerç.

Pla de Transició al Treball, conegut com a PTT, suposa una segona oportunitat per als joves de 16 a 21 anys que no comptin amb el títol d’Educació Secundària Obligatòria, l’ESO. Són programes educatius i d’orientació que amplien les possibilitats de trobar feina i permeten, també,  accedir a estudis superiors com cicles formatius o formació ocupacional. A la Garrotxa s’ofereixen tres línies formatives: Auxiliar de mecànica i instal·lacions electrotècniques, Auxiliar d’hosteleria: cuina i serveis de restauració i auxiliar de comerç i atenció al públic.

Mar Roca, Consellera Educació i Joventut Consell Comarcal Garrotxa “Estem contents d’aquest programa perquè mostra que molts dels joves que passen pel PTT troben feina o accedeixen a formació, que és l’objectiu final. És un programa educatiu i d’inserció laboral”

El període de preinscripcions  comença aquest dilluns 14 de maig i finalitza el dia 25. Es pot formalitzar a la seu del PTT, situada a l’Avinguda Sant Joan les Abadesses número 20 d’Olot o demanar més informació al telèfon 972 26 66 12.