Hi haurà dinar popular i Fan Zone prèvia al partit per la permanència

La Unió Esportiva Olot ha fet tot el que està a les seves mans per atreure el màxim nombre d’aficionats a l’Estadi. Per reviure imatges com aquestes, durant l’ascens a Segona B de la temporada passada, el club olotí, juntament amb els Almogàvers garrotxins i el grup de La Grada UE Olot, ha organitzat una sèrie d’activitats prèvies al partit per anar entrant en escalfor.

Des de la 1 de la tarda al local dels Almogàvers, al carrer Rocabruna 28, hi haurà un dinar popular. A 15 euros pels adults i 11 pels menors de 14 anys, els tiquets poden comprar-se al mateix local, a El Setrill o a l’ATN Olot durant tot el dia d’avui. A partir de les 4 de la tarda a l’esplanada de l’Estadi estarà instal·lada una Fan Zone per a que els jugadors notin el recolzament abans d’entrar als vestidors.

x