12 equips prebenjamins celebren l’última jornada de la Supercopa de futbol 7 al Bosc de Tosca

El camp de futbol del Bosc de Tosca va ser la seu de l’últim matinal dels 4 dissabtes de Supercopa organitzada pel Consell Esportiu de la Garrotxa. En aquest cas hi han participat més de 120 nens i nenes de la categoria prebenjamina 2011.

El futbol ha unit els equips de les categories prebenjamines de la Garrotxa, en el marc de la Supercopa organitzada pel Consell Esportiu de la Garrotxa al llarg de quatre dissabtes al matí, i que han culminat amb la trobada dels prebenjamins 2011, al camp del Bosc de Tosca.

En aquesta jornada hi han participat més de 120 nens i nenes, integrats en 12 equips diferents. El camp de futbol del Bosc de Tosca s’ha dividit en dues meitats per poder acollir dos partits de futbol 7 a la vegada.

Com és tradició ja en aquesta Supercopa, l’últim matinal de dissabte d’aquest torneig ha culminat amb l’entrega de medalles a tots els participants, ja que l’important en aquesta trobada no són els gols ni guanyar; sinó gaudir al màxim de l’esport, aprendre, i fer nous amics.

x