Una exposició de 50 fotografies dóna el tret de sortida a la Festa del Roser d’Argelaguer

El municipi d’Argelaguer celebra la Festa del Roser aquest cap de setmana, i l’acte cultural que va obrir oficialment la festa del poble va ser una exposició fotogràfica a càrrec de l’Associació Besalux, que va mostrar una cinquantena d’imatges de fotògrafs amateurs de Catalunya, Madrid i França.

Amb motiu a la Festa del Roser, veïns del poble d’Argelaguer i altres curiosos, poden gaudir d’una exposició fotogràfica a l’església de Santa Anna, organitzada per l’Associació Besalux; una entitat de Besalú de poc més d’un any de vida.

En aquesta exposició s’hi poden veure fotografies d’autors amateurs, les quals no tenen una temàtica concreta, i una mostra d’una col·lecció del consolidat Julian Cuesta, en blanc i negre i de caire social, centrades en l’època de la transició espanyola.

L’església de Santa Anna acostuma a ser l’ubicació més escollida per l’Ajuntament per acollir exposicions diverses i de múltiples temàtiques. Al llarg de la Festa del Roser, els veïns i veïnes del poble poden gaudir d’una varietat d’activitats per a totes les edats; des d’espectacles infantils, fins a un taller de folk, passant per la ballada de gegants, el sopar popular i una passejada pel riu.